Kolme kuukautta aikaa reissuun

Huhhahhei… ja hiukan reilu kolme kuukautta, kun Norwegian lennättää tämän ”pojjaan” Roomaan.

IPhone13.1.2013 300

Kuva viime kesän Viron koereissulta.

Roomassa olen varannut pari ensimmäistä yötä majoituksen Casa Santa Rosassa, mikä dominiikka-nunnien ylläpitämä pikkuhotelli Fiumincinon lentokentän suunnalla. Alun perin ajatukseni oli suunnata siitä vielä junalla etelään Italian saappaankorkoon itärannikolle, mutta muutin mieleni ja valitsin pyöräreissun starttipaikaksi Rooman. Mikäpä on sen komeampi paikka kuin ikuinen Rooma, polkaista reissuun!

Sieltä on tarkoitus suunnata aluksi sisämaan kautta kohti itärannikkoa ja sitä kautta pohjoiseen. Reittiä tässä toki kerkeää suunnitella vielä moneen kertaan ja käytännön kokemuksen kautta tiedän, että fillarireissulla pitää olla väljyyttä. Ja matkaa tehdään päivä kerrallaan olosuhteiden ja muiden tekijöiden viitoittamana. Mutta siitä sitten myöhemmin…

Tässä blogissa tarkoitukseni on kertoa fillarireissusta ja siihen valmistautumisesta. Miksi aloitin blogin pitämisen jo nyt, johtuu siitä, että se on itselleni uusi asia ja haluan opetella blogittamista hyvissä ajoin ennen matkaa. Tuleepa samalla vähän dokumentoitua reissuun valmistautumisen lopputunnelmia.

Tietoja fillarantti

Pyöräilyyn hurahtanut ja eläkkeellä reilu kuusi vuotta ollut hemmo, joka harrastaa matkapyöräilyä ulkomailla ja kotimaassa. Eläkevuosien aikana kilsoja on kertynyt reilu 100 000 km maantiepyörällä, reissupyörällä tai maasturilla. Kokonaissaldossa mennään jo viidettä kierrosta maapallon ympäri.
Kategoria(t): matkan perusteet, matkareitti. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s